Webontwerp © ADA 2014

Laatst bijgewerkt: 5-10-2018

Automobielbedrijf en aanhangwagencentrum Cees van Doorn Woerden Automobielbedrijf en aanhangwagencentrum Cees van Doorn  Hollandbaan 14 Navigatie: Sleper 1 3449 JG Woerden Telefoon: 0348-410210 Fax: 0348-421537 E-mail: info@ceesvandoorn.com

WAT DOET TYRON?

Tyron is een veiligheidsvoorziening die er voor zorgt dat u te allen tijde controle over uw voertuig behoudt bij een lekke band of klapband.

Bovendien kunt u met de kapotte band doorrijden naar een veilige plaats om uw wiel te verwisselen.

Tyron is zo geconstrueerd, dat ook schade aan uw (lichtmetalen) velgen wordt voorkomen.

“TYRON betekent extra veiligheid, net als ABS, airbags en tractiecontrole.  Daarom zou TYRON op geen enkel voertuig mogen ontbreken..”

VOOR WELKE VOERTUIGEN?

Tyron is geschikt voor bijna alle voertuigen. Personenauto's en vrachtwagens, maar ook aanhangers (caravan, trailer etc) kunnen van Tyron gebruikmaken. Tyron wordt al vele jaren gebruikt door Engelse overheden (leger, politie, brandweer etc), maar ook Range Rover (alleen in Engeland) monteert standaard Tyron.

HOE WERKT TYRON?

Tyron is een ring die om een velg gemonteerd wordt. Bij een lekke band/klapband loopt een band normaal gesproken 'van zijn velg', waardoor uw voertuig in onbalans raakt. De Tyron-ring voorkomt dit. Tyron beschermt uw velg (ook lichtmetalen!) en houdt de band op de velg. Zodoende blijft het voertuig in balans en kunt u ca. 4 km doorrijden. Tyron gaat net zolang mee als uw voertuig.

Zonder Tyron

Met Tyron


Bent u geïnteresseerd, of wilt u meer informatie:

U bent altijd van harte welkom om bij ons op het bedrijf het product te bekijken en meer details te zien van dit systeem.

Een vriendelijk verzoek: Wilt u even  0348-410210 bellen voor u komt? Dan kunnen we voldoende tijd voor u vrijmaken